top of page
Stationary photo

MALEWORKSHOP

LÆR NYTTIG TEORI OG KUNNSKAP MED MALELÆRER TINE VERDANDI 

Galleri Fossekunst, Hønefoss sentrum, 1 - 2 juni kl 12 - 17

malekurs.png

HELGEKURS

Hovedtemaet på kurset blir fargelære og komposisjon. 

Dette er for deg som liker å male, men aldri helt har lært teorien, eller bare ønsker å repetere det du lærte for lenge siden.

Dag 1: Grunnleggende fargeteori - hvordan blande grå av primærfarger, få harmoniske farger og Ittens fargeteori. Vi går gjennom hvordan du kan skape dybde ved hjelp av fargevalg og valør. Valg av motiv, utsnitt, komposisjon og det gyldne snitt. Her lærer du å skape et balansert og spennende motiv ved hjelp av linjer og plassering.

Dag 2: Maler vi et bilde sammen hvor vi tar for oss det vi har lært. Ta med deg et bilde du vil male, eller så tar jeg med meg noen som du kan bruke. Ipad/nettbrett er et godt hjelpemiddel du kan bruke, så ta det med om du har.

Om

Tine Verdandi Grimshave

"Jeg har alltid interessert meg for tegning og maling, har tegnet og malt siden jeg kunne holde i en blyant. Jeg har gått på tegne og maleskole i barneårene og vant priser for kunsten min." 

Tine har jobbet som kunstlærer i over 10 år, og driver i dag sine egne digitale malekurs. Med bachelor som faglærer i kunst, har Tine gode forutsetninger for å lære bort verdifull kunnskap. Gjennom tiden har Tine også funnet en metode for å skape gode kunstverk på en enkel måte. 

 

"Jeg mener at alle kan male og skape gode kunstverk om de forstår fargenes egenskaper og ulike teknikker.

De siste årene har jeg hatt en interesse for dyr og landskap."

Uten navn-2_edited.jpg

PÅMELDING!

Takk for påmeldingen!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn

ANNEN VIKTIG INFO

Kurset koster kr 2500 totalt, og du betaler i forkant av kurset.

Du får tilsendt en liste over eget utstyr du må ha med deg (maling og pensler). Dersom du ikke har dette selv, ordner vi med rabatter på kunst og hobby-butikken Kunstpalett. 
 

NB! Kurset vil kun bli gjennomført dersom vi får nok påmeldte!

bottom of page