top of page

Møt Emme fra Jevnaker

I sommer var jeg så heldig å fikk bli med "behind the scenes" med denne flotte kunstneren!

Emme er en ung kunstner med et særeget preg. Hun lager kunstverk på sin helt egen måte, og har utviklet sine egne teknikker med å kombinere skulpturering med billedkunst. Teksturer og naturlige former og farger er det som går igjen i kunsten hennes. Det er minimalistisk preget, men samtidig så detaljert og dypt.Emme er inspirert av naturen, og dens former og teksturer. Dette gjenspeiler verkene hennes godt. Dybden og teksturen i bildene er iøyefallende, og gjør seg svært godt som veggpryd.

Emme har både utdanning og driftstid i kunstnerverden, til tross for at hun bare er i starten av 30-årene. Hun har bosatt seg landling til på Jevnaker, og trives med nærheten til naturen.

Kunstverkene til Emma har allerede fått bein å gå på, da hun jevnlig selger kunst og har fått etterspørsel på kunsten sin. Hun har en populær profil på Instagram, og får mye oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.


Vi i Fossekunst er stolte over å representere Emme, og gleder oss veldig til å pryde lokalene våre med kunst fra Emma. Her kan også du oppleve, og kjøpe kunst fra Emme!82 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page