top of page

EGIL G. JANSSON

Treskjærer og coach

Trekurving

Egil Gustav Jansson er en erfaren treskjærer, som over mange år har jobbet med et bredt spekter av teknikker og stiler. Egil har hatt mange ulike oppdrag innen treskjæring, både stort og smått. En fullsize kopi av Uvdal-portalen, Norges eldste stavkirke, er et av verkene til Egil som har fått mye oppmerksomhet. Dessuten har Egil solgt trekunst til selveste Epcot i Disney World! 

Mange oppdrag har gått til utskjæringer på luksushytter på fjellet, hvor eieren ønsker en helt spesiell stil eller et unikt preg på hytten. Her har Egil laget både skodder til vindu, listverk, mønepynt og innramming på inngangsparti. 

For tiden jobber Egil med å dekorere et vikingskip som blir gjenskapt etter et funn i Hole kommune. Interessen for å gjenskape gamle utskjæringer fra både kirker og norrøn-tid, har brakt Egil inn i kunstner-verden også. Utskjæringene er et kunstverk i seg selv, og kan på bestilling utformes etter ønske. 

Ved siden av oppdragene, har Egil holdt kurs i treskjæring. Dette er et tradisjonelt håndverk som Egil ønsker at skal leve videre.
 

Parallelt med treskjæring, har Egil i flere år jobbet som livsstils-coach. I en travel hverdag kan mange oppleve små eller store hindre som stopper oss fra fremgang. Da kan det være godt å ha en coach med mye livserfaring å lufte tankene til, og motta gode råd og veiledning som kan hjelpe deg på å bli en bedre versjon av deg selv.

Egil Gustav
Jansson

Webside: www.treminner.no


Facebook firmaside: Jansson Treskjæring

Anker 1
bottom of page