top of page
A1CAE773-A66E-424C-9313-FC7C671960ED.JPG

Vi legger vekt på digital markedsføring, som er inkludert i prisen når du stiller ut. Dersom du vil ha eget digitalt galleri og profil i tillegg, har vi en løpende tjeneste på kr 299 i mnd. Du kan også bruke denne tjenesten selv om du ikke stiller ut. 

Vi stiller ikke krav til utdanning eller erfaring for å stille ut, men det vil bli gjort en vurdering av innsendte bilder, og vi forbeholder oss retten til å uten begrunnelse avgjøre hvem som får stille ut og ikke.

Vi prøver å svare alle vi kan, men det er mange som kontakter oss nå. 

Du må levere kunsten din siste uken før ny utstilling, og oversende nødvendig informasjon til oss i forkant på epost. Vi trykker opp lapper/info til å ha i galleriet, og henger opp bildene for deg. Du må gjerne komme med forslag til hvordan du ønsker at kunsten skal henge, men vi forbeholder oss retten til siste ordet her. Vi er opptatt av den visuelle helheten, for at din kunst skal komme frem på best mulig måte. 

Du som kunstner er selv ansvarlig for relevant forsikring på dine kunstverk, samt frakt og fraktkostnader. Husk også 5% kunstavgift til BKH på alle salg over kr 2000. Dette ordner du som kunstner selv.

Stille ut kunst?

Midt i hjertet av Hønefoss sentrum, ligger galleri Fossekunst. Lokalet er et gammelt blikkenslager-verksted, som vi har gjort om til et utstillingslokale! Vi har beholdt den rustikke og industrielle stilen, for et kult og moderne preg. Pr i dag huser vi ca 18 kunstnere som stiller ut i en fellesutstilling, over to etasjer på til sammen 130 kvm. 

IMG_5013_edited.jpg

Hos Fossekunst leier du en tildelt utstillingsplass, på 5 - 6 kvm veggflate. Her får man normalt plass til 6 - 12 bilder alt etter størrelse. Stiller du ut skulptur eller annet håndverk, har vi tilgjengelige høvelbenker, bord og annet som vi tilpasser din utstilling. 

Vi leier ut utstillingsplassene i hele måneder, dvs minimum utstillingsperiode er 4 uker, fra første åpningsdag i måneden, til den siste. Det går også an å leie flere måneder i strekk.

Prisen for en måned er kr 2000. Vi tar 0% i provisjon utover dette. (Foreløpig tilbud) Dvs ved salg så beholder du hele summen selv. Betaling skjer i forkant av utstillingen. 

Vi formidler kunst for kunstneren, og du bestemmer selv om vi skal ta i mot betaling og formidle summen til deg ved oppgjør, eller om du vil vi skal henvise til din egen betalingsmåte. 

Vi ønsker et levende og spennende galleri, og gjør derfor om på utstillingen, til en viss grad, hver måned. Vi markerer dette med en uoffisiell vernissasje i starten av hver måned, som vi markedsfører og vektlegger alle nye utstillere. Det blir da sendt ut invitasjoner og reklame lokalt, i tillegg til det løpende digitale. På denne vernissasjen er det fint om kunstnerne er til stede, men det er frivillig.

Våre åpningstider er onsdag, torsdag og fredag 11.00 - 16.00, og lørdager 11.00 - 15.00 . Vi forbeholder retten til å endre disse etter behov. Dersom det er spesielle begivenheter i byen, holder vi gjerne åpent utover dette, feks søndagsåpent eller flere dager åpent i ferier. 

Det er også mulig for kunst-kjøpere å avtale tid i galleriet utenom de ordinære åpningstidene.

bottom of page