top of page

Generelt

"Fossekunst er en formidlingstjeneste som tilbyr kunstnere en plattform for å få arbeidet sitt promotert. Vi hjelper kunstnere med å nå sitt publikum ved å gi dem et sted å vise frem kunsten sin på nett og lokalt, og kobler dem til potensielle kjøpere".


Ut 

HVEM?

Fossekunst er etablert som en underenhet på Hjortland Design & Media, (org.nr 927 183 773) av initiativtaker Sandra Hjortland.

Sandra er utdannet grafisk designer og digital markedsfører, og jobber i dag som "visuell designer", og jobber tett på lokale kunstnere med å utvikle prosjekt Fossekunst.

 

HVA?

Dette blir et konsept som skal samle kreative aktører på ett sted, slik at vi sammen kan bygge hverandre opp og nå ut med egen kunst eller håndverk. Her kan kunstnere vise frem kunsten sin, og Fossekunst bistår med bla merkevarebygging og digital markedsføring. Konseptet blir en hybrid mellom galleri, studio, kunstbutikk, m.m. - en kreativ arena for kunstnere og folket.

 

HVORDAN?

Her er kunstneren selv med å betaler en sum til konseptet for å kunne stille ut og selge egen kunst, men beholder hele fortjenesten av salget selv, enten du stiller ut i vårt kommende galleri, eller benytter deg av nett-tjenestene. Det blir et fellesskap med lokale kunstnere, samt at vi tar inn gjesteutstillere fra hele landet.

 

HVOR?

Vi pusser opp det gamle blikkenslager-verkstedet som ligger i Holmboes gate i Hønefoss sentrum, og vil ha vår base og fysisk galleri her. Dette er midt i hjertet av Hønefoss, like ved kjøpesenteret Kuben. Det er parkeringsplass inntil bygget, og gangavstand fra buss-stasjonen. 

 

bottom of page